Norman Copenhagen

Normann Copenhagen er en dansk designvirksomhed etableret i 1999. Normann skaber originale og innovative produkter i et enkelt og nutidigt design. Foruden figurer produceres møbler, lamper, tekstiler og tilbehør til hjemmet. 

Der er 3 produkter.

Viser 1-3 af 3 element(er)

Normann Copenhagen Tale Figurines Historiefortæller, Stor Sort

Eventyrlig figur lavet i egetræ med en malet overflade H17,5/Ø6,5 cm. I Danmark er der den stolt tradition for at indrette med træfigurer for at skabe stemning. Tale Figurines fra Tivoli kollektionen bliver lavet i drejet egetræ og håndmales herefter. Hver af de små figurer fortæller sin egen unikke historie fra verdensberømte eventyr eller fra den danske kultur- og litteratur skat. Serien består af både store og små figurer.
Pris 549,95 kr.

Normann Copenhagen Tale Figurines Harlequin, Stor Hvid

Eventyrlig figur lavet i egetræ med en malet overflade H12,5/Ø6,5 cm. I Danmark er der den stolt tradition for at indrette med træfigurer for at skabe stemning. Tale Figurines fra Tivoli kollektionen bliver lavet i drejet egetræ og håndmales herefter. Hver af de små figurer fortæller sin egen unikke historie fra verdensberømte eventyr eller fra den danske kultur- og litteratur skat. Serien består af både store og små figurer.
Pris 399,95 kr.

Normann Copenhagen Tale Figurines Royal Guard, Stor Rød

Eventyrlig figur lavet i egetræ med en malet overflade H19/Ø7 cm. I Danmark er der den stolt tradition for at indrette med træfigurer for at skabe stemning. Tale Figurines fra Tivoli kollektionen bliver lavet i drejet egetræ og håndmales herefter. Hver af de små figurer fortæller sin egen unikke historie fra verdensberømte eventyr eller fra den danske kultur- og litteratur skat. Serien består af både store og små figurer.

Pris 549,95 kr.
4