Spring Copenhagen

Spring Copenhagen har unikke, funktionelle og smukt interiørtilbehør. Produkterne skal være klassiske, tidsløse og skal inspirerer til et bedre hverdagsliv. Produkterne spænder over designs fra 1930'erne til i dag, udformet af berømte-, glemte, ukendte- og kommende designere. Eventyret startede i 2015 hvor den ikoniske Peberfugl fra 1960'erne satte gang i drømmen om at arbejde med dansk og nordisk design. Kernen i produkterne er den gode historie. 

Der er 11 produkter.

Viser 1-11 af 11 element(er)

Spring Copenhagen Happy, Hund

Happy er en hyldest til menneskets bedste ven. Er fremstillet af egetræ, valnød og ask og til tungen er der brugt kolæder. Happy er designet af Chresten Sommer og består af 31 dele der gør det muligt for Happy af liggem stå, sidde og freje hovedet og øre så der kan skabes en masse søde udtryk.

Pris 499,95 kr.

Spring Copenhagen Babysæl, Eg

Skøn enkel træfigur i egetræ designet af Chresten Sommer med inspiration fra Kay Bojesen og de stærke nordiske traditioner for design. Hovedet er løst og dermed bevægeligt, så man kan skabe forskellige udtryk ved at vippe hovedet i forskellige retninger. I samme serie findes Hunsæl (sælges seperat). Figurene er fine både enkeltvis og sammen, som dekoration på hylder, i vindueskarmen og på kommoder. Måler L12,7 x H6 x B9,6 cm.

Pris 249,95 kr.

Spring Copenhagen Stork - The Tumbler Stork

Tumling træfigur designet af Thor Høy. En hyldest til den karakteristiske, elegante fugl med det lange, fine næb. Figuren er en oplagt gaveidé der byder et nyt familiemedlem velkommen. Måler H15,7 x B8,4 cm. og er fremstillet af bøgetræ og valnød og passer smukt ind overalt i boligen. Det smukke bøgetræ ældes smukt og trækker patina og karakter i takt med sin levetid i din bolig. 

Pris 449,95 kr.

Spring Copenhagen Tinder Dog - Sparebøsse

Tinder Dog er inspireret af H.C. Andersens klassiske eventyr "Fyrtøjet", som var designeren Jesper Wolffs yndlings eventyr som barn. De tre hunde, der passer på mønterne i kisterne, er meget karakteristiske med deres standhaftige kropsholdning og deres store øjne. Tinder Dog figuren er fremstillet i bøg, ahorn og valnød med ører og hale i kolæder. En tro vogter over dine penge og menneskets bedste ven. En oplagt gaveidé til barnedåben.

Pris 399,95 kr.

Spring Copenhagen Peberfuglen by TONN-P

Kvalitetspeberkværn i mahogni, ask, ahorn og valnød, der første gang blev produceret i slutningen af 1950’erne, men den danskpatenterede Tucan Pepper Grinder som kværn. Er designet af Sven Erik Tonn-Petersens som et enkelt og genkendeligt hverdagsikon, der både er funktionelt og kan pryde ethvert spisebord. Relanceret af Spring Copenhagen i 2015.

Pris 699,95 kr.

Spring Copenhagen Saltpingvinen - Saltkværn

Saltpingvinen er en dansk mønsterbeskyttet kvalitetssaltkværn i valnød, ask og ahorn, der første gang blev produceret i midten af 2006 af Jens Ivan Christoffersen. Et enkelt og genkendeligt hverdagsikon, der både er funktionelt og kan pryde ethvert spisebord. Udstyret med en danskpatenterede Hulstrøm Salt Grinder som kværn. Designet af J.I. Christoffersen

Pris 699,95 kr.

Spring Copenhagen Hunsæl (Mor Sæl), Eg

Skøn enkel træfigur i egetræ designet af Chresten Sommer med inspiration fra Kay Bojesen og de stærke nordiske traditioner for design. Hovedet er løst og dermed bevægeligt, så man kan skabe forskellige udtryk ved at vippe hovedet i forskellige retninger. I samme serie findes babysælen (sælges seperat). Figurene er fine både enkeltvis og sammen, som dekoration på hylder, i vindueskarmen og på kommoder. Måler L18,6 x H8,6 x B14 cm.

Pris 349,95 kr.
4