KrasDesign

Figurene fra KrasDesign er både sjove og unikke. Det finurlige design passer perfekt til børn og barnlige sjæle, mens udformningen i bøgetræ tilføjer enkelthed og skandinavisk charme. Figurene er perfekt til munter leg, og særligt figurenes arme og ben med snor kan hurtigt skabe humørfyldte øjeblikke. Figurene tager sig flot ud på en hylde eller en vindueskarm hvor den kan sidde og dingle med fødderne. 

Der er 2 produkter.

Viser 1-2 af 2 element(er)

Kras Figur, Snemand siddende Natur

Det finurlige design er lige til børn og barnlige sjæle, fremstillet i bøgetræ der passer smukt til den skandinaviske boligstil. Tager sig flot ud på en hylde eller i vindueskarmen, hvor den kan sidde og dingle med fødderne. En oplagt værtindegave i årets kolde måneder. Figuren måler 12 cm.

Pris 199,95 kr.

Kras Figur, Mus siddende Natur

Det finurlige design er lige til børn og barnlige sjæle, fremstillet i bøgetræ der passer smukt til den skandinaviske boligstil. Tager sig flot ud på en hylde eller i vindueskarmen, hvor den kan sidde og dingle med fødderne. En oplagt gave til barnedåben, fødselsdagen og som en sød værtindegave. Figuren måler 12 cm.

Pris 199,95 kr.
4