FigurFigur

FigurFigur repræsenterer alle de figurer der ikke bærer et brand-navn og figurer fra ukendte og/eller små leverandører. Vi lader os inspirere når vi er på messer og tager gerne anderledes, sjove, finurlige og skønne figurer med hjem til webshoppen. Vi prøver så vidt muligt bruge original brand-navn hvis dette findes. 

Der er 26 produkter.

Viser 1-24 af 26 element(er)

A Simple Mess - Lunel Butterfly guld/metal

Elegant sommerfugl med vingerne foldet sammen. Figuren er let og enkel i guld farvet metal som passer smukt både på badeværelset eller på en hylde i boligen sammen med andre smukke ting. Sommerfuglen måler H6,3 x B7,5 cm. og leveres i en lille gaveæske. Skal rengøres med en fugtig klud. Designet af A Simple Mess by Louise Dorph.

Pris 129,95 kr.

Kjær Bak - PETRA Træsut

Fin lille barsels- og dåbsgave, fremstillet af limbatræ behandlet med naturolie. Leveres i gaveæske inkl. lyserød og lyseblå silkesløjfe. 

Er ikke egnet som legetøj til børn under 3 år og må IKKE anvendes som narresut. Kan have overskydende olie fra produktionen, som med tiden arbejder sig ind i træet.

Pris 199,95 kr.

Sia Crazy Sheep - Får, Grå

Uldent Får i strik med kunstig pels og skelende øjne, der giver fåret et "cracy" udseende. Fåret har dinglende ben både for og bag. Er skøn på børneværelset, i sofaen eller på bogreolen "klemt ind" mellem bøger. Fåret er kun til pynt og er ikke beregnet som legetøj. Måler udstrækt 42 x 19 cm.  

Pris 199,95 kr.

Sia Kakadue med klemme, hvid/sølv

Skøn dekorations figur med klemme til ophæng i planter, på reoler, på lampeledninger m.m. Fuglen er smukt dekoreret med simili sten og perler på "fjerene" som er lavet af net med ståltråds forstærkning. Figuren måler L30/Ø5 cm. 

Normalpris 99,95 kr. Pris 79,95 kr.
2 Review(s) 
  • -20,00 kr.
  • Nedsat pris
4