Mennesker

Her finder du alle figurer på tværs af stilarter, som har det tilfælles, at de tager udgangspunkt i en menneskelig skikkelse. Mænd, kvinder, børn og voksne kan alle formes på mange måder og i mange materialer, og kan kan bruges som gave til mange anledninger.

Mennesker

Der er 69 produkter.

Viser 1-24 af 69 element(er)

Aktive filtre

Willow Tree® - Quietly

"Quietly" hedder denne figur af en kvinde der sidder med et lille barn på skødet og favner om et større barn ved hendes side. Figuren har en tryk og omsorgsfuld udstråling og er velegnet både som gave til en mor, en moster/faster eller en bedstemor men også som gave til en vi betroer vores børn til, en dagplejer, en veninde m.m. Susan Lordi har skabt et helt univers af håndlavede figurer der kan kombineres på mange måder. Hver enkelt figur repræsenterer forskellige personligheder fra forskellige perioder i livet og det er Susan's håb at figuren er meningsfuld for både giver og modtager. Fremstillet af Polyresin, håndmalet og måler H13,5 cm. 

Pris 349,95 kr.
  • Ny

Willow Tree® - New Life

"New Life" hedder denne figur af en mand og kvinde der sidder og betragter deres nyfødte. Figuren har en omsorgsfuld og kærlig udstråling og er velegnet som gave til de nybagte forældre. Susan Lordi har skabt et helt univers af håndlavede figurer der kan kombineres på mange måder. Hver enkelt figur repræsenterer forskellige personligheder fra forskellige perioder i livet og det er Susan's håb at figuren er meningsfuld for både giver og modtager. Fremstillet af Polyresin, håndmalet og måler H12,5 cm. 

Pris 499,95 kr.
  • Ny

Willow Tree® - Brothers child

"Brothers" hedder denne figur af en to brødre - storebror og lillebror. Figuren rummer lej, omsorg og kærlighed og kan anvendes som gave til både søskende, forældre, bedsteforældre eller blot som symbol på båndet mellem brødre. Susan Lordi har skabt et helt univers af håndlavede figurer der kan kombineres på mange måder. Hver enkelt figur repræsenterer forskellige personligheder fra forskellige perioder i livet og det er Susan's håb at figuren er meningsfuld for både giver og modtager. Fremstillet af Polyresin, håndmalet og måler H12,5 cm. 

Pris 249,95 kr.
  • Ny

Willow Tree® - Inquisitive child

"Inqusitive child" hedder denne figur af en dreng i siddende stilling (oversat =nysgerrig). Figuren har et mildt udtryk og kan anvendes som gave til både yngre og ældre. Susan Lordi har skabt et helt univers af håndlavede figurer der kan kombineres på mange måder. Hver enkelt figur repræsenterer forskellige personligheder fra forskellige perioder i livet og det er Susan's håb at figuren er meningsfuld for både giver og modtager. Fremstillet af Polyresin, håndmalet og måler H8,5 cm. 

Pris 199,95 kr.
  • Ny

La Vida Engel med LED lys

Engle barn med store vinger og indbygget LED lys. Englen sider på et hjerte med LED lys i kanten. Englen har en hånd ved ansigtet og en lille fugl i den anden hånd. Fremstillet i polystone i antik hvid med let toning på kinder og læber. Måler H19 x B15 cm. LED lys har indbygget timer og bruger 2 x AAA batteri - medfølger ikke.

Pris 169,95 kr.

Willow Tree® - With Affection, Angel

"With Affection" er en pige der holder en lille kat i favnen. Figuren har englevinger og er en del af Angel-serien. With Affection er en fin gave til alle der holder af dyr. Hver enkelt figur repræsenterer forskellige personligheder fra forskellige perioder i livet og det er Susan's håb at figuren er meningsfuld for både giver og modtager. Fremstillet af Polyresin, håndmalet og måler H14 cm. 

Pris 249,95 kr.

Willow Tree® - Love You

"Love You" hedder denne figur af en pige der holder på et guld statement med "Love You" tekst. Figuren er oplagt gave til mors dag eller som kærlighedserklæring. Susan Lordi har skabt et helt univers af håndlavede figurer der kan kombineres på mange måder. Hver enkelt figur repræsenterer forskellige personligheder fra forskellige perioder i livet og det er Susan's håb at figuren er meningsfuld for både giver og modtager. Fremstillet af Polyresin, håndmalet og måler H14 cm. 

Pris 279,95 kr.

Willow Tree® - Angel of the Kitchen

"Angel of the Kitchen" er en smuk stående pige med en lille tekande i hænderne. Figuren har englevinger og er en del af Angel-serien. Angel of the Kitchen er en oplagt gave til hende de altid giver en hånd med og som er et vidunder i køkkenet. Susan Lordi har skabt et helt univers af håndlavede figurer der kan kombineres på mange måder. Hver enkelt figur repræsenterer forskellige personligheder fra forskellige perioder i livet og det er Susan's håb at figuren er meningsfuld for både giver og modtager. Fremstillet af Polyresin, håndmalet og måler H14 cm. 

Pris 249,95 kr.

Willow Tree® - Promise

"Promise" hedder denne figur af en mand der holder kærligt om en kvinde. Figuren har en stærk romantisk udstråling og er velegnet som bryllupsgave. Susan Lordi har skabt et helt univers af håndlavede figurer der kan kombineres på mange måder. Hver enkelt figur repræsenterer forskellige personligheder fra forskellige perioder i livet og det er Susan's håb at figuren er meningsfuld for både giver og modtager. Fremstillet af Polyresin, håndmalet og måler H23 cm. 

Pris 469,95 kr.
4