Novoform

Novoform er et ungt dansk designfirma, der blev startet af Kristian Jakobsen i 2011. Produkterne har fokus på naturlige materialer og afdæmpede farver, skabt efter skandinaviske designtraditioner. Novoform laver små kollektioner med inspiration fra hverdagen og naturen - produkter, som er værd at eje i lang tid.

Der er 5 produkter.

Viser 1-5 af 5 element(er)

Novoform Mama Sparrow, røget eg

Den buttede spurve Mor, er en del af en familie bestående af Far, Mor og Unge/Baby, fremstillet i massivt egetræ. Spurven kan stå smukt alene eller sammensat i en flok og kan sammensættes i både natur eg eller røget eg. Den lille uimodståelige familie er designet i et blødt formsprog og fremstår som et smukt håndlavet produkt der vil skabe glæde i mange år.  

Spurve Mor / Mama Sparrow måler H8 cm./Ø7,3 cm.  

Pris 299,95 kr.

Novoform Baby Sparrow, røget eg

Den lille buttede spurveunge, er en del af en familie bestående af Far, Mor og Unge/Baby, fremstillet i massivt egetræ. Spurven kan stå smukt alene eller sammensat i en flok og kan sammensættes i både natur eg eller røget eg. Den lille uimodståelige familie er designet i et blødt formsprog og fremstår som et smukt håndlavet produkt der vil skabe glæde i mange år.  

Spurveunge / Baby Sparrow måler H6 cm./Ø6,8 cm.  

Pris 249,95 kr.
4