Engle & Feer

Engel og Feer er elskede figurer blandt mange. Figurene bruges både som symbol på støtte i en svær tid eller for dem som har mistet, men bruges af mange også som en spirituel figur der både hjælper og beskytter. Engle og Feer kan være både søde, sjove, glade og beroligende og findes i mange forskellige udtryk og materialer.   

Engle & Feer

Der er 14 produkter.

Viser 1-14 af 14 element(er)

Aktive filtre

copy of Willow Tree® - With Affection, Angel

"Guardian Angel" er en pige/kvinde der støtter et lille barns første skridt. Figuren har englevinger og er en del af Angel-serien. Guradian Angel er en fin gave til "mødre" i alle former, om det er en mor, en bedstemor, en moster, en dagplejemor o.lign. Hver enkelt figur fra Susan Lordi repræsenterer forskellige personligheder fra forskellige perioder i livet og det er Susan's håb at figuren er meningsfuld for både giver og modtager. Fremstillet af Polyresin, håndmalet og måler H13 cm. 

Pris 349,95 kr.

La Vida Engel med LED lys

Engle barn med store vinger og indbygget LED lys. Englen sider på et hjerte med LED lys i kanten. Englen har en hånd ved ansigtet og en lille fugl i den anden hånd. Fremstillet i polystone i antik hvid med let toning på kinder og læber. Måler H19 x B15 cm. LED lys har indbygget timer og bruger 2 x AAA batteri - medfølger ikke.

Pris 169,95 kr.

Willow Tree® - With Love Angel

"With Love Angel" hedder denne figur af en stående pige med et hjerte i hænderne. Figuren har englevinger og er en del af Angel-serien. With Love leder tanker hen til omsorg og kærlighed. Susan Lordi har skabt et helt univers af håndlavede figurer der kan kombineres på mange måder. Hver enkelt figur repræsenterer forskellige personligheder fra forskellige perioder i livet og det er Susan's håb at figuren er meningsfuld for både giver og modtager. Fremstillet af Polyresin, håndmalet og måler H13,5 cm. 

Pris 229,95 kr.

Willow Tree® - Angel of Comfort

"Angel of Comfort" hedder denne figur af en omsorgsfuld dreng med sin hund. Figuren har englevinger og er en del af Angel-serien. Angel of Comfort leder tanker hen til omsorg og tab, men også håb og glæde. Susan Lordi har skabt et helt univers af håndlavede figurer der kan kombineres på mange måder. Hver enkelt figur repræsenterer forskellige personligheder fra forskellige perioder i livet og det er Susan's håb at figuren er meningsfuld for både giver og modtager. Fremstillet af Polyresin, håndmalet og måler H8 cm. 

Pris 229,95 kr.
4