Bryllup & Romantik

Her har vi sammensat et bredt udvalg af figurer der både kan være en symbolsk gave der udstråler kærlighed og forelskelse, men også designklassikkere fra fx. Kay Bojesen, der ofte er at finde som ønske hos brudepar. De romantiske figurer kan samtidigt være inspiration til mange andre anledninger og passer smukt ind i et hjem med en romantisk indretning og stil. 

Bryllup & Romantik

Der er 86 produkter.

Viser 1-24 af 86 element(er)

Aktive filtre

Willow Tree® - Quietly

"Quietly" hedder denne figur af en kvinde der sidder med et lille barn på skødet og favner om et større barn ved hendes side. Figuren har en tryk og omsorgsfuld udstråling og er velegnet både som gave til en mor, en moster/faster eller en bedstemor men også som gave til en vi betroer vores børn til, en dagplejer, en veninde m.m. Susan Lordi har skabt et helt univers af håndlavede figurer der kan kombineres på mange måder. Hver enkelt figur repræsenterer forskellige personligheder fra forskellige perioder i livet og det er Susan's håb at figuren er meningsfuld for både giver og modtager. Fremstillet af Polyresin, håndmalet og måler H13,5 cm. 

Pris 349,95 kr.
  • Ny

Willow Tree® - New Life

"New Life" hedder denne figur af en mand og kvinde der sidder og betragter deres nyfødte. Figuren har en omsorgsfuld og kærlig udstråling og er velegnet som gave til de nybagte forældre. Susan Lordi har skabt et helt univers af håndlavede figurer der kan kombineres på mange måder. Hver enkelt figur repræsenterer forskellige personligheder fra forskellige perioder i livet og det er Susan's håb at figuren er meningsfuld for både giver og modtager. Fremstillet af Polyresin, håndmalet og måler H12,5 cm. 

Pris 499,95 kr.
  • Ny

Willow Tree® - Brothers child

"Brothers" hedder denne figur af en to brødre - storebror og lillebror. Figuren rummer lej, omsorg og kærlighed og kan anvendes som gave til både søskende, forældre, bedsteforældre eller blot som symbol på båndet mellem brødre. Susan Lordi har skabt et helt univers af håndlavede figurer der kan kombineres på mange måder. Hver enkelt figur repræsenterer forskellige personligheder fra forskellige perioder i livet og det er Susan's håb at figuren er meningsfuld for både giver og modtager. Fremstillet af Polyresin, håndmalet og måler H12,5 cm. 

Pris 249,95 kr.
  • Ny

Willow Tree® - Inquisitive child

"Inqusitive child" hedder denne figur af en dreng i siddende stilling (oversat =nysgerrig). Figuren har et mildt udtryk og kan anvendes som gave til både yngre og ældre. Susan Lordi har skabt et helt univers af håndlavede figurer der kan kombineres på mange måder. Hver enkelt figur repræsenterer forskellige personligheder fra forskellige perioder i livet og det er Susan's håb at figuren er meningsfuld for både giver og modtager. Fremstillet af Polyresin, håndmalet og måler H8,5 cm. 

Pris 199,95 kr.
  • Ny

Willow Tree® - Love You

"Love You" hedder denne figur af en pige der holder på et guld statement med "Love You" tekst. Figuren er oplagt gave til mors dag eller som kærlighedserklæring. Susan Lordi har skabt et helt univers af håndlavede figurer der kan kombineres på mange måder. Hver enkelt figur repræsenterer forskellige personligheder fra forskellige perioder i livet og det er Susan's håb at figuren er meningsfuld for både giver og modtager. Fremstillet af Polyresin, håndmalet og måler H14 cm. 

Pris 279,95 kr.

Willow Tree® - Promise

"Promise" hedder denne figur af en mand der holder kærligt om en kvinde. Figuren har en stærk romantisk udstråling og er velegnet som bryllupsgave. Susan Lordi har skabt et helt univers af håndlavede figurer der kan kombineres på mange måder. Hver enkelt figur repræsenterer forskellige personligheder fra forskellige perioder i livet og det er Susan's håb at figuren er meningsfuld for både giver og modtager. Fremstillet af Polyresin, håndmalet og måler H23 cm. 

Pris 469,95 kr.

Kay Bojesen Turtelduer 2 stk. Sort

Sæt af 2 figurer H8,8 cm. Turtelduerne blev introduceret i 2014 i eg, og kom i 2018 med nyt udseende i mat og blankt sortbemalet bøgetræ. Parret bliver ofte anvendt til bryllupper og som markering af kærligheden. Med disse nye sortmalede fugle, kan turtelduerne også passe ind i en stram grafisk indretning holdt i få farver. Passer elegant sammen med sangfuglen Ravn der er holdt i samme sorte bemaling med mat og blank overflade (Sangfugl Ravn sælges separat). 

Pris 649,95 kr.

A Simple Mess - Lunel Butterfly guld/metal

Elegant sommerfugl med vingerne foldet sammen. Figuren er let og enkel i guld farvet metal som passer smukt både på badeværelset eller på en hylde i boligen sammen med andre smukke ting. Sommerfuglen måler H6,3 x B7,5 cm. og leveres i en lille gaveæske. Skal rengøres med en fugtig klud. Designet af A Simple Mess by Louise Dorph.

Pris 129,95 kr.
4