Studenter & Svende

Her finder du både sjove og klassiske gaveidéer til den nyuddannede student eller nyudlærte svend. Hvad enten tanken er en gave der følger modtageren resten af livet, som et evigt minde som fx. en smuk træfigur eller om gaven skal have en mere spøjs karakter og fortælle historien om det der nu ligger forude som fx. karikatur figurer, så er her lidt for enhver smag. Mange af figurene kan også anvendes til som jubilæumsgaver eller fødselsdagsgaver.  

Studenter & Svende

Der er 121 produkter.

Viser 1-24 af 121 element(er)

Aktive filtre

Pomme Pidou Sparebøsse Tyr Graffiti "Bodhi" (D)

Sparebøsse i keramik i råt og farverigt graffiti design. Fremstillet efter med en særlig printteknik der giver dybte til pintet. Tyren måler H20 x B12 x L29 cm. og har bundprop i gummi, så sparebøssen kan tømmes og fyldes igen og igen. Oplagt gaveidé til konfirmanten eller studenten, men også velegnet blot som farverig pyntegenstand i hjemmet.  

Pris 349,95 kr.

Willow Tree® - Forget Me Not

"Forget Me Not" hedder denne figur af en køn pige med blå forglemmigej blomster i favnen. Figuren har et forventningsfuldt og kærligt og kan anvendes som gave til både yngre og ældre. Susan Lordi har skabt et helt univers af håndlavede figurer der kan kombineres på mange måder. Hver enkelt figur repræsenterer forskellige personligheder fra forskellige perioder i livet og det er Susan's håb at figuren er meningsfuld for både giver og modtager. Fremstillet af Polyresin, håndmalet og måler H14 cm. 

Pris 229,95 kr.
  • Ikke på lager

Willow Tree® - Love You

"Love You" hedder denne figur af en pige der holder på et guld statement med "Love You" tekst. Figuren er oplagt gave til mors dag eller som kærlighedserklæring. Susan Lordi har skabt et helt univers af håndlavede figurer der kan kombineres på mange måder. Hver enkelt figur repræsenterer forskellige personligheder fra forskellige perioder i livet og det er Susan's håb at figuren er meningsfuld for både giver og modtager. Fremstillet af Polyresin, håndmalet og måler H14 cm. 

Pris 279,95 kr.

Kay Bojesen Pandabjørn WWF lille, sort/hvid

I 1952 skabte Kay Bojesen bjørnen Ursula, inspireret af en lille bjørneunge fra Zoologisk have. Nu mere end 65 år senere, har Zoologisk Have igen været inspirationskilde for en tilføjelse til Kay Bojesens univers, nemlig med Pandabjørnene der kom til haven i april 2019. Den lille træfigur bringer smilet frem og er med sit milde udtryk velegnet til alle aldre. Måler H15 cm. opretstående. Fremstillet i bemalet bøgetræ.

Kay Bojesen har valgt at donere en del af sit overskud til WWF Verdensnaturfonden. Pengene går til truede dyrearter. Når du køber denne søde pandabjørn, er du derfor med til at støtte pandaerne i naturen. 

Pris 699,95 kr.

Kay Bojesen Elefant mini, Egetræ

Ny størrelse lanceret efterår 2019. Måler H9,5 cm. Elefanten kommer til familien i 1953. Skabt i eg - stor og tyk med bevægelig snabel og ben. Original udgaven findes også i en sjælden grå udgave med lyserøde ører. 

Med sine bløde linier, er elefanten ikke kun rar at holde om, men er også et bevis på, at det lige præcis var dét, der var Kay Bojesens særlige tallent. En gaveidé til alle anledninger, der fortjener en særlig markering. 

Pris 699,95 kr.

Willow Tree® - Nurture

"Nurture" hedder denne figur af en pige med hænderne nænsomt foldet om en fugl. Figuren har et omsorgsfuldt og ømt udtryk og kan anvendes som gave til både yngre og ældre - perfekt til Mors Dag. Susan Lordi har skabt et helt univers af håndlavede figurer der kan kombineres på mange måder. Hver enkelt figur repræsenterer forskellige personligheder fra forskellige perioder i livet og det er Susan's håb at figuren er meningsfuld for både giver og modtager. Fremstillet af Polyresin, håndmalet og måler H14 cm. 

Pris 249,95 kr.

Architectmade Bubo, stor eg - Nikolaj Klitgaard

Træfigur i natulig eg, designet af Nikolaj Klitgaard. Uglen har et bevægeligt hoved der kan drejes i alle retninge og vinger/arme der er fastgjort med magneter så de også kan sættes i forskellige positioner, så udtrykket kan ændres. Bubo er lanceret i august 2019 og findes i to størrelser. Bubo lille måler H12,5 cm. og Bubo stor måler H14,2 cm. 

Pris 599,95 kr.

Architectmade Bubo, lille eg - Nikolaj Klitgaard

Træfigur i natulig eg, designet af Nikolaj Klitgaard. Uglen har et bevægeligt hoved der kan drejes i alle retninge og vinger/arme der er fastgjort med magneter så de også kan sættes i forskellige positioner, så udtrykket kan ændres. Bubo er lanceret i august 2019 og findes i to størrelser. Bubo lille måler H12,5 cm. og Bubo stor måler H14,2 cm. 

Pris 499,95 kr.

Willow Tree® - Happines

"Happines" hedder denne figur af en pige med udbredte arme hvorpå der har sat sig 3 små fugle. Figuren har et lykkeligt og nysgerrigt udtryk og kan anvendes som gave til både yngre og ældre - perfekt til Mors Dag. Susan Lordi har skabt et helt univers af håndlavede figurer der kan kombineres på mange måder. Hver enkelt figur repræsenterer forskellige personligheder fra forskellige perioder i livet og det er Susan's håb at figuren er meningsfuld for både giver og modtager. Fremstillet af Polyresin, håndmalet og måler H14 cm. 

Pris 299,95 kr.
4