Mest til Ham

Mest til ham dække over alt fra biler og cykler til spøjse karikaturer og klassiske træfigurer. Ofte figurer der appellere mere til den maskuline modtager.

Mest til Ham

Der er 28 produkter.

Viser 1-24 af 28 element(er)

Aktive filtre

Normann Copenhagen Tale Figurines Royal Guard, Lille Rød

Eventyrlig figur lavet i egetræ med en malet overflade H15/Ø5 cm. I Danmark er der den stolt tradition for at indrette med træfigurer for at skabe stemning. Tale Figurines fra Tivoli kollektionen bliver lavet i drejet egetræ og håndmales herefter. Hver af de små figurer fortæller sin egen unikke historie fra verdensberømte eventyr eller fra den danske kultur- og litteratur skat. Serien består af både store og små figurer.
Pris 349,95 kr.
  • Ikke på lager

Normann Copenhagen Tale Figurines Royal Guard, Stor Rød

Eventyrlig figur lavet i egetræ med en malet overflade H19/Ø7 cm. I Danmark er der den stolt tradition for at indrette med træfigurer for at skabe stemning. Tale Figurines fra Tivoli kollektionen bliver lavet i drejet egetræ og håndmales herefter. Hver af de små figurer fortæller sin egen unikke historie fra verdensberømte eventyr eller fra den danske kultur- og litteratur skat. Serien består af både store og små figurer.

Pris 549,95 kr.

Kay Bojesen Limousine stor, Eg 32 cm.

Stor limousine i lys, ubehandlet egetræ. Kay Bojesen var forud for sin tid, da han begyndte at producere moderne og tidløse legetøjsbiler i 1930’erne og 1940’erne. Den smukke limousine har han designet i samarbejde med Ole Wanscher, og den kan ligesom de elegante, strømlinede biler fra denne tid fjerne taget. Løft taget af, og omdan legetøjsbilen til en fræk cabriolet eller en eksklusiv limousine. Designet i 1939. Lanceres forår 2019.

Pris 899,95 kr.

Kay Bojesen Limousine lille, Malet bøg 16 cm.

Smart limousine i bemalet bøgetræ. Kay Bojesen var forud for sin tid, da han begyndte at producere moderne og tidløse legetøjsbiler i 1930’erne og 1940’erne. Den smukke limousine har han designet i samarbejde med Ole Wanscher, og den kan ligesom de elegante, strømlinede biler fra denne tid fjerne taget. Løft taget af, og omdan legetøjsbilen til en fræk cabriolet eller en eksklusiv limousine. Designet i 1939. Lanceres forår 2019.

Pris 499,95 kr.

Kay Bojesen Automobil Sedan, Rød/Sort 13 cm.

H4 x L4636 cm. Kay Bojesen var stor bilfan og står bag denne originale Sedan. Bilen har flotte, aerodynamiske linjer og er en rigtig lille superheltebil, der glæder alle barnlige sjæle, på hjemmekontoret eller på hylden derhjemme. Bilen er lavet af malet bøg, og forruden er af plexiglas.

Automobil Sedan, blev tegnet og lavet af Kay Bojesen første gang i 1937. Lanceret i Sep. 2017.

Pris 449,95 kr.

Kay Bojesen Sangfugl Peter, Malet bøgetræ

H16 cm. Peter er opkaldt efter Kay Bojesens ældste barnebarn ud af en flok på fire, og familien beskriver ham som en elegant, moderne gentleman. Sangfuglen blev tegnet af Kay Bojesen i 1950’erne, men nåede dog aldrig at blive sat i produktion. Fuglene er skabt efter et billede fra familiens fotoalbum, alle i Bojesens oprindelige, muntre farver. 

Pris 599,95 kr.

Kay Bojesen Sangfugl Ernst, Malet bøgetræ

H16 cm. Ernst er opkaldt efter Kay Bojesens far, en elegant forretningsmand og kulturpersonlighed, der sammen med sin hustru Valborg, inspirerede sønnen meget. Ernst passer med sine diskrete gråtoner og markante sorte næb perfekt til tidens grafiske interiørtendenser. Ernst blev introduceret til fugleflokken i 2013. Designet i 1950'erne, men nåede aldrig at blive sat i produktion.

Pris 599,95 kr.

Kay Bojesen Abe lille, Teak og Limbatræ

H20 cm. Den karismatiske abe blev designet i 1951 og er Kay Bojesens mest velkendte træfigur - som han oprindeligt skabte for at give sine børn en finurlig kange til jakken. Fremstillet af limbatræ og FSC certificeret teaktræ.  

Et designikon og symbol på dansk design når det er bedst. En klassiker til en ganske særlig person eller anledning.  

Pris 899,95 kr.
4