Påske

Påsken bliver som julen hos mange mennesker fejret og markeret med særlige figurer i hjemmet. Her samler vi både får og lam, hare og kyllinger, og alt andet der udstråler påskens glæde.  

Påske

Der er 8 produkter.

Viser 1-8 af 8 element(er)

Aktive filtre

Sia Crazy Sheep - Får, Grå

Uldent Får i strik med kunstig pels og skelende øjne, der giver fåret et "cracy" udseende. Fåret har dinglende ben både for og bag. Er skøn på børneværelset, i sofaen eller på bogreolen "klemt ind" mellem bøger. Fåret er kun til pynt og er ikke beregnet som legetøj. Måler udstrækt 42 x 19 cm.  

Pris 199,95 kr.

Kay Bojesen Spurve på planke, 7 stk.

Et samlet sæt af 7 stk. spurve på en planke. De syv farverige spurve, blev designet af Kay Bojesen i 1935 og er alle opkaldt efter hver deres ugedag. Sjov ugekalender til små huskesedler eller oplagt metode at lære børn ugedage på en ny og anderledes måde. Der er indbygget magnet i både fugl og planke, så fuglene kan byttes rundt på kryds og tværs. De syv spurve er en sjov gaveidé til samleren, før-skole børn og andre barnlige sjæle. En klassisk gave der holder hele livet og som kan gå i arv i generationer. Lanceret i 2016.

Pris 1.299,00 kr.

Kay Bojesen Kanin, Egetræ

H16 cm. Kaninen blev designet i 1957 som blev et af Kay Bojesens sidste trædyr inden hans død i 1958. Den er udført i egetræ og kan bevæge både arme og ben og har med sine strittende øre et nysgerrigt og vågent udtryk. Blev oprindeligt produceret i flere størrelser i både malet som umalet træ. Genintroduceret i 2011 i egetræ.

Pris 699,95 kr.
4