Generelle oplysninger

FigurFigur.dk
v/ Shoppen ApS
CVR-nr: 13627436
Kindhestegade 2b, 4700 Næstved
E-mail: mail@figurfigur.dk
Tlf: 49 40 21 86Bestilling

Bestilling af varer sker via www.figurfigur.dk. Du modtager automatisk en ordrebekræftelse på din bestilling via mail, der også indeholder information omkring retur- og reklamationsret. Når varen afsendes, vil du pr. mail modtage besked om at varen er afsendt, faktura samt Track and Trace nummer på din pakke, så du kan følge leverancen. Ved forkert angivet mailadresse, vil du ikke modtage ordrebekræftelse samt faktura. 

Forsendelse

Ved køb for minimum kr. 399,- og ved samtidig valg af GLS levering, er fragten gratis. Levering kan kun ske indenfor Danmarks grænser. Der leveres ikke til Grønland, Island og Færøerne. Din bestilling afsendes hurtigst muligt og senest indenfor 1-3 hverdage. Skulle leveringen mod forventning blive forsinket, bliver du kontaktet af os. FigurFigur.dk anvender følgende forsendelse:
GLS pakkeshop. Afhentes i en lokal GLS Pakkeshop (kan være en lokal kiosk, tankstation eller lign.) Forsendelsen koster kr. 49,- ved køb under kr. 399,-.
Rettidig levering af pakken forudsætter, at GLS overholder dag-til-dag levering. Der udbringes ikke pakker lørdage, søndage og helligdage.
I tilfælde hvor den ønskede vare ikke er på lager på bestillingstidspunktet vil vi kontakte dig med oplysning om det videre forløb. Som forbruger har du ret til at hæve købet, såfremt hele ydelsen er forsinket i forhold til aftale.

Betaling

Betaling kan ske via følgende betalingskort typer:
• Dankort
• Visa/Dankort
• Visa
• Mastercard 

Beløbet reserveres på din konto så snart du accepterer handlen, men betalingen gennemføres først når varen afsendes fra vores lager.

Handler du på vegne af en offentlig virksomhed som ønsker at betale via EAN, bedes du kontakte vores kundeservice pr. mail så vi kan oprette jer som offentlig kunde. 

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på mail@figurfigur.dk

Bytteret 

Du har som kunde hos FigurFigur.dk 30 dages bytteret. Ønsker du at bytte en vare, skal du sende varen retur til os (se returforsendelse), hvorefter du modtager en voucher (tilgodebevis) pr. mail. Din voucher vil beløbe sig til værdien af den vare, du har returneret og kan anvendes som betaling på FigurFigur.dk. Voucheren er personlig og gælder kun én gang. 


Fortrydelsesret 

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. 

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har afhentet/modtaget din vare. Er din ordre delt op i flere leveringer, vil fortrydelsesretten således først udløbe 14 dage efter du har modtaget den sidste vare fra én samlet ordre. 

Du skal senest 14 dage fra modtagelse af varer, give os skriftlig meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved at sende besked til mail@figurfigur.dk. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Husk altid at oplyse dit ordrenr. når du retter skriftlig henvendelse til os.

Du kan ikke fortryde dit køb ved at undlade at afhente varen uden samtidig at have kontaktet os skriftligt herom.

Returnering

Ved fortrydelse af køb, skal du sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du afholder selv de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse og du bærer selv risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Varen skal altid returneres i original emballage og i samme stand som ved modtagelse. Manglende original emballage udgør en væsentlig værdiforringelse, og vil resultere i prisnedslag. Værdiforringelsen modregnes i det beløb der betales retur. 

Det er ikke muligt at få tilsendt returfragtbrev fra FigurFigur.dk til returforsendelser. Udgifterne for returnering forventes højst at beløbe sig til ca. kr. 120,-. Overstiger fragtbeløbet dette, kan du kontakte os, så undersøger vi alternativ forsendelsmulighed for dig - gælder KUN forsendelser over kr. 120,-.  

Særlige regler for julegaver: Varer købt i perioden 1. november til og med den 23. december kan returneres frem til og med 24. januar det efterfølgende år. Ovenstående betingelser for returnering gælder stadig.

Husk altid at oplyse dit navn og ordrenr., følgeseddelsnr. eller fakturanr. ved returnering af varer samt angive enten telefonnr. eller mail, så vi kan kontakte dig, hvis vi mangler oplysninger eller har spørgsmål hertil.


Varens stand, når du sender den retur

Varen skal altid returneres i original emballage og i samme stand som ved modtagelse. Det anbefales, at du sikre returforsendelse med passende pakkefyld, så varen og dennes original emballage ikke tager skade under forsendelse. 

Du hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord, må du gerne pakke varen forsvarligt ud af emballagen, så du kan se og håndtere varen, på præcis samme måde, som hvis du håndterede den i en fysisk butik. Du må dog ikke tage varen i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. 


Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du varens beløb, som du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. 

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform). Tilbagebetaling skal ske uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget returvaren. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet og noteret dette sammen med returforsendelsen.

I det tilfælde at du har fået gratis fragt på dit køb, vil du blive opkrævet/modregnet fragt, såfremt det samlede resterende køb kommer under den fragtfrie grænse på kr. 399,-.


Returadresse

FigurFigur Shoppen ApS
Mrk.: RETURVARE
Kindhestegade 2b
4700 Næstved


Du kan enten sende vare retur eller aflevere den personligt på ovenstående adresse. 
Husk altid af vedlægge kopi af enten ordre, følgeseddel eller faktura samt angive dit navn. 

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.


Reklamation - hvis der er noget galt med varen

Hvis uheldet er ude, og du har modtaget en vare, som er defekt eller har mangler, skal du kontakte os pr. mail@figurfigur.dk og reklamere indenfor rimelig tid efter, at du har modtaget varen - dog senest efter 30 dage. Vi fremsender returfragtbrev pr. mail, som skal anvendes til returforsendelse af varen. Returforsendelsen indleveres i en GLS pakkeshop og skal sendes retur senest 10 hverdage efter modtagelse af returfragtbrevet, da dette ellers annulleres. Vi eftersender hurtigst muligt en ny vare i ombytning for den returnerede vare. Skulle der være tale om en vare, der ikke længere er tilgængelig på FigurFigur.dk, bliver købsbeløbet tilbageført til kunden efter forudgående meddelelse herom. 

Opstår der fejl på varen/bliver varen defekt ved normal brug, har du 2 års reklamationsret fra den dag du modtager varen. Du reklamere ved at kontakte os pr. mail@figurfigur.dk. Varen skal returneres til ovenstående returadresse så hurtigt som muligt og senest 30 dage efter at fejlen er konstateret. Det er vigtigt at du sammen med varen vedlægger en tydelig og detaljeret fejlbeskrivelse, kopi af faktura samt navn og adresse hvortil en ny eller repareret vare skal returneres. Dit køb er omfattet af købeloven, herunder mangelreglerne. Det betyder, at du enten kan få en mangelfuld vare repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Vi forbeholder os derfor ret til at afhjælpe en mangel, reparere varen eller ombytte varen, såfremt dette er muligt. Det er dog en forudsætning, at den beskrevne fejl/mangel ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af varen eller anden skadevoldende adfærd, der har medført fejlen/manglen.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi naturligvis dine rimelige fragtomkostninger for at sende varen retur til os. Er reklamationen ikke berettiget afholder kunden selv udgifter forbundet med fremsendelse og returnering af varen efter undersøgelse. Husk at varen altid skal sendes i forsvarlig emballage og få en kvittering for afsendelse. Som kunde har du selv ansvaret for pakken/varerne indtil vores modtagelse. Gem derfor kvittering på fragtomkostninger samt evt. track and trace nummer.

Al henvendelse vedr. fejl/mangler på varen kan rettes skriftligt til mail@figurfigur.dk eller til ovenstående post adresse.


Beskadiget pakke

Er din pakke beskadiget ved levering, skal der reklameres til GLS. Ved synlig beskadigelse bedes du nægte modtagelse. Er pakken allerede modtaget, skal der reklameres hurtigst muligt og gerne samme dag. Husk at modtage pakken "med forbehold", ved synlige skader.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.Persondatapolitik 


Håndtering af personoplysninger

Dine oplysninger om navn, adresse, telefonnummer osv. behandles fuldt fortroligt, og bruges til at ekspedere din bestilling. Lovgivningskrav til erhvervsdrivendes regnskaber indebærer, at vi er nødt til at opbevare dine personoplysninger i fem år, hvorefter de slettes. Oplysningerne gemmes af FigurFigur.dk i en database, hvortil der ikke er direkte adgang fra internettet. Vi videregiver naturligvis ikke dine personoplysninger til tredjepart. Kreditkortoplysninger formidles via www.figurfigur.dk til PBS og gemmes ikke af FigurFigur.dk. For at lette proceduren for dine fremtidige køb hos FigurFigur.dk anvender vi en såkaldt cookie. Det er en lille fil, som lagres på din egen pc. Cookies bliver alene anvendt i forbindelse med vores login system, der husker din adresse næste gang du handler hos os. Vi registrerer ingen oplysninger omkring dig eller hvad du køber hos os i cookies. Du kan naturligvis altid selv slette cookies på din pc. Som registreret hos FigurFigur.dk har du altid ret til at gøre indsigelser mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig efter regler i Persondataloven.
Alle henvendelser herom bedes rettes til mail@figurfigur.dk.


Statistik

Vi bruger en logstatistik på FigurFigur.dk hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor på websitet det forlades m.v. Logstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere websitet. For at kunne handle hos FigurFigur.dk og indgå via vores website skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger: Navn, Adresse, Telefonnummer og E-mail. Registreringen har til formål at kunne levere varen til dig. Alle medarbejdere hos Figur-Figur.dk har adgang til de registrerede oplysninger. Den dataansvarlige er FigurFigur.dk. Kundeoplysninger opbevares og transmitteres ukrypteret. Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte mail@figurfigur.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
naevneneshus.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - ec.europa.eu/odr
Handelsbetingelserne er senest opdateret 01.09.2019

4