Mærker

 • Anne Beate Design

  Anne Beate Design

  Anne Beate Design har lavet nisser siden 1963, alle sammen håndlavet med stor kærlighed. Siden er hendes univers vokset til flere eventyrlige figurer. Et håndarbejde der kræver tid, omhu og patentlighed. Hver eneste figur har kostet mange timers arbejde og alle elementer fra de små træsko til forklæder og de ting de bærer i hænderne er håndlavede. 

 • Architect Made

  Architect Made

  ArchitectMades produkter er et indblik i udvalgte designgenstande, som nogle af Danmarks førende arkitekter skabte for mange år siden. Produkterne er lavet i høj kvalitet til at modstå tidens tand og kan nedarves i generationer. Hvert produkt er fremragende udført håndværk, designet med en arkitekts præcision og personlige vision - udført med hjertet. 

  Produkter omfatter designs fra bl.a. Finn Juhl, Kristian Vedel, Hans Bunde, Paul Anker Hansen og Hans Bølling.

 • Björn Wiinblad

  Björn Wiinblad

  Bjørn Wiinblads univers har altid været et overflødighedshorn af stærke farver og kvindeskikkelser. Han var en af Danmarks flittigste kunstnere som rejste verden rundt for at lave udstillinger, lave teaterkulisser, skabe gobeliner og skabte finurlige motiver på et væld af porcelæn. I dag omsættes Wiinblads karakteristiske DNA til moderne og moderigtig brugskunst med respekt kunstneren.

 • Columbine
 • Det Gamle Apotek

  Det Gamle Apotek

  I 1989 grundlagde Erik Tygesen Det gamle Apotek. Med hans store kærlighed for gamle bygninger, møbler, jul og nostalgi, opstod ideen til Det gamle Apotek. Her findes anderledes brugskunst, gaveidéer og julepynt med et strejf af hygge og nostalgi. 

 • EDO

  EDO

  EDO Copenhagen har produkter fra en række stærke design brands. Herunder bl.a. dørstoppere fra Züny samt håndudskårede og håndmalede DCUK ænder af bambusrod med farvede gummistøvler. EDO's produkter har kant og personlighed.

 • FigurFigur

  FigurFigur

  FigurFigur repræsenterer alle de figurer der ikke bærer et brand-navn og figurer fra ukendte og/eller små leverandører. Vi lader os inspirere når vi er på messer og tager gerne anderledes, sjove, finurlige og skønne figurer med hjem til webshoppen. Vi prøver så vidt muligt bruge original brand-navn hvis dette findes. 

 • Georg Jensen
 • Gunnar Flørning
 • Holmegaard
 • Hoptimist

  Hoptimist

  Hoptimist er indbegrebet af smil, optimisme og godt humør. Skabt i slutningen af 1960'erne af Gustav Ehrenreich og relanceret i 2009. Produkterne er i dag videreudviklet i skaberens ånd og produceres i Danmark. Hoptimisten er blevet en ægte designklassiker og spreder glæde og smil hos både giver og modtager. 

 • Kähler

  Kähler

  Med mere end 175 års erfaring er Kählers keramik kendt og elsket i både ind- og udland. Unikt håndværk med stærke referencer til datidens største keramikere og formgivere, hvis teknikker stadig trækker spor i nutidens produkter. Tidsløse design der hylder fortid, nutid og fremtiden. 

 • Kay Bojesen

  Kay Bojesen

  Kay Bojesens univers er kendt og elsket i både ind- og udland. Oprindeligt er Kay Bojesen uddannet sølvsmed hos Georg Jensen, men er nok mest kendt for sine legende livsglade træfigurer, med sjæl, humor og glimt i øjet. Kay Bojesen startede i 1920'erne og har mere end 2000 stykker kunsthåndværk på samvittigheden. Figurene bruges i dag som udsmykning i boligen og som gaver til særlige anledninger.  

 • Klarborg

  Klarborg

  Etly Klarborg nisserne blev tidligere kaldt Trip Trap Nisser, men bærer nu skaberens navn. Etly Klarborg har i mere end 30 år har designet de charmerende buttede Klarborg nisser med hjertet og med inspiration fra den danske gammeldags jul. Siden 1986 er det blevet til mere end 300 figurer og i dag laver hun foruden nisserne også påskefigurer, trolde og figurer til festlige anledninger. 

 • KrasDesign

  KrasDesign

  Figurene fra KrasDesign er både sjove og unikke. Det finurlige design passer perfekt til børn og barnlige sjæle, mens udformningen i bøgetræ tilføjer enkelthed og skandinavisk charme. Figurene er perfekt til munter leg, og særligt figurenes arme og ben med snor kan hurtigt skabe humørfyldte øjeblikke. Figurene tager sig flot ud på en hylde eller en vindueskarm hvor den kan sidde og dingle med fødderne. 

 • La Vida

  La Vida

  La Vida leverer figurer og brugskunst i den hyggelige, eventyrlige og romantiske stil. Der er figurer til både helårs brug og figurer til særligt jul og vinter. Mange af figurene kan mixes og matches på et hav af måder og skabe et smukt individuelt udtryk i hjemmet. Farver og materialer skifter med årstider og trends, men er altid i en god kvalitet der er til at betale. La Vida har eksisteret siden 2010. 

 • Lykketrold

  Lykketrold

  Lykketroldene (Gjøl-trolden) blev skabt i 1930'erne af Thomas Dam inspireret af hans eget spejlbillede og af befolkningen i havnebyen Gjøl. De frække og strithårede trolde blev hurtigt enormt populære og er blevet et symbol på held og lykke. Figurene er verdenskendte og Dams historie har bl.a. inspireret til Dreamworks Hollywood-film Trolls. Lykketrold er blevet genskabt af BySommer - tro mod den originale Gjøl-trold. Figuren er gået fra at være et stykke legetøj til et designikon. Thomas Dam døde af kræft i 1989 og projektet støtter i dag Kræftens Bekæmpelse for at ære Thomas Dam.  

 • Medusa Copenhagen

  Medusa Copenhagen

  Medusa Copenhagen er en verden af skæve smil og farveglæde. Medusa Copenhagen er for alle med fantasi, humør og let til smil. Når de finurlige figurer rykker ind, breder der sig en uhøjtidelig stemning med glimmer og godt humør. Skabt af mor og datter Rie & Maj-Britt Bidstrup lige fra hjertet. Håndstøbt med humør og håndmalet med glæde. 

 • Morsø
 • Norman Copenhagen

  Norman Copenhagen

  Normann Copenhagen er en dansk designvirksomhed etableret i 1999. Normann skaber originale og innovative produkter i et enkelt og nutidigt design. Foruden figurer produceres møbler, lamper, tekstiler og tilbehør til hjemmet. 

 • Novoform

  Novoform

  Novoform er et ungt dansk designfirma, der blev startet af Kristian Jakobsen i 2011. Produkterne har fokus på naturlige materialer og afdæmpede farver, skabt efter skandinaviske designtraditioner. Novoform laver små kollektioner med inspiration fra hverdagen og naturen - produkter, som er værd at eje i lang tid.

 • Pomme Pidou

  Pomme Pidou

  Pomme-Pidou er unikke keramik sparedyr i sprudlenede farverige designs. Ikke to figurer er ens. Bag figurene står den Belgiske designer og skaber Karolien som blev inspireret til de farvestrålende figurer under en rejse til en eksotisk ø. Her stiftede hun bekendskab med en unik farveprintteknik som skaber levende farver. Fra den første frø Freddy, er figur-familien i dag vokset betragteligt, og sælges i dag over hele verdenen.    

 • Royal Copenhagen

  Royal Copenhagen

  I mere end 240 år har Royal Copenhagen skabt tidsløst porcelæn af højeste kvalitet. Porcelæn skabt gennem en håndværkstradition der blev vagt til live i slutningen af 1800-tallet, stærkt inspireret af kinesisk kultur. Gennem tiden har Royal Copenhagen skabt et have af dyre- og menneskefigurer som dog ikke er i produktion længere.

 • Speedtsberg

  Speedtsberg

  Speedtsberg kendetegner enkelthed og moderne skandinavisk design indenfor brugskunst, interiør, tekstiler, småmøbler mm. Her har vi koncentreret os om produkter under figur kategorien. Speedtsberg blev stiftet i 2007. 

 • Spring Copenhagen

  Spring Copenhagen

  Spring Copenhagen har unikke, funktionelle og smukt interiørtilbehør. Produkterne skal være klassiske, tidsløse og skal inspirerer til et bedre hverdagsliv. Produkterne spænder over designs fra 1930'erne til i dag, udformet af berømte-, glemte, ukendte- og kommende designere. Eventyret startede i 2015 hvor den ikoniske Peberfugl fra 1960'erne satte gang i drømmen om at arbejde med dansk og nordisk design. Kernen i produkterne er den gode historie. 

 • State of Art
 • Willow Tree

  Willow Tree

  Williw Tree® er en serie personlige, smukke og stemningsfyldte figurer, der er skabt med ønske om at trøste, beskytte og inspirere. Den amerikanske kunstner Susan Lordi håndskærer hver enkelt original figur, som efterfølgende afstøbes i polystone og håndmales. Hendes stærke sans for detaljer i hældning af hovedet, placering af hænderne og kroppens positur skaber stærke udtryk i et enkelt formsprog. Form og gestus får lov at tale uden ansigtsudtryk og det er derfor op til giver og modtager at fortolke den rene form.   

4